Avaleht

Riho Västrik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Surematu" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Ajasillad" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
Stsenarist
Helioperaator
2018 "Lendoravasõda " Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2018 "Tuulte tahutud maa " Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Uued naabrid" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Helioperaator
2017 "Heakskiit" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2016 "Bonus track" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
Helioperaator
2016 "Habras maailm" Dokumentaalfilm Produtsent
2016 "Naine ja liustik" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
Helioperaator
2016 "Tule tagasi vabana!" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Emajõe veemaailm" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Majavalvur" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Must alpinist" Mängufilm Tootmisjuht
2014 "Maastiku mustrid" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Heli kokkusalvestaja
2013 "Eesti loodus: Alam-Pedja" Dokumentaalfilm Produtsent
2013 "Lihast ja luust" Dokumentaalfilm Toimetaja
2013 "Tulekahju paine" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Teksti lugeja
Helioperaator
2012 "Mees torukübaraga" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
Helioperaator
2012 "Minu isa" Tudengifilm Toimetaja
2012 "Tallinna sümfoonia" Muud liigitused
Dokumentaalfilm
Produtsent
2012 "Tuvid" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Elu lainetel" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
Helioperaator
2011 "Suur jõgi, 2: Delta" Dokumentaalfilm Produtsent
On-line montaaž
Helioperaator
Teksti lugeja
2011 "Teekond Araratile" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Teksti lugeja
Helioperaator
2010 "Järv ja linn" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2010 "Suur jõgi, 1: Retk Leena lättele" Dokumentaalfilm Produtsent
Teksti lugeja
Helioperaator
On-line montaaž
2009 "Ebaõnne talisman " Tudengifilm Produtsent
2009 "Püha Jüri" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2009 "Trumm" Tudengifilm Produtsent Worker
2009 "Vanamees ja põder" Tudengifilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm