Avaleht

Heli Speek

Heli Speek

Dokumentaaalfilmide režissöör Heli Speek on sündinud 15. mail 1948. aastal. Tema tuntuim film on 1999. aastal valminud "Metskuninganna".

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2002 "Igaviku seisukohalt" Dokumentaalfilm Režissöör
1999 "Metskuninganna" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1997 "Hella Wuolijoki" Dokumentaalfilm Režissöör
1992 "Eesti Kroonika 1992 nr 4" Filmikroonika Režissöör
1992 "Hansapäevad" Filmikroonika Režissöör
1992 "Valimistest" Filmikroonika Režissöör
1991 "Kalevi korvpallimeeskond - NSV Liidu meister" Filmikroonika Režissöör
1991 "Kodukaitse ja impeeriumimeelsed" Filmikroonika Režissöör
1991 "Tallinna Linnavalitsuse migratsioonikomisjonis" Filmikroonika Režissöör
1991 "Tartu sõjakomissar Ants Laaneots" Filmikroonika Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm