Avaleht

Marju Lepp

Marju Lepp

Filmiprodutsent Marju Lepp (vaata ka Marju Poolamets) on õppinud Tallinna 22. Keskkoolis ning Tallinna Pedagoogilises Instituudis näitejuhtimise erialal. Töötanud režissööri abi, assistendi ja produtsendina stuudios Tallinnfilm ning filmitootmisfirmades Filmivabrik ja Manfred Tuisk Stuudio.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Peep Puksi lugu (tootmises)" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Elagu skandaalid ja kollased sandaalid" Dokumentaalfilm Produtsent
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Kaasprodutsent
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Produtsent
2016 "Punane varietee" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Luikedeta järv ehk piknik raudteejaamas" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Pimedad mänguhoos" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Terapeut" Dokumentaalfilm Produtsent
2014 "Koguja" Dokumentaalfilm Produtsent
2014 "Riigivargad" Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm