Avaleht

Valdur Himbek

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1985 "Bande " Mängufilm
1983 "Mõeldes homsele" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1983 "Nipernaadi " Mängufilm Tuletõrjeülem
1982 "Majandi ja tehase vahel " Dokumentaalfilm Režissöör
1980 "24 tunni reportaaž" Dokumentaalfilm Režissöör
1980 "Sügisest kevadesse" Dokumentaalfilm Režissöör
1979 "Mehed suurest sõjast" Dokumentaalfilm Režissöör
1979 "Oma kodu" Dokumentaalfilm Režissöör
1977 "Eesti Tele-raadio" Dokumentaalfilm Režissöör
1977 "Sõdur lauluta pole sõdur" Muusikafilm Režissöör
1976 "Piiril" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1974 ""Laine" laulab laevalael" Muusikafilm Stsenarist
1974 "Reekviem" Muusikafilm Režissöör
1973 "Tuli öös" Reklaamfilm Režissöör
1973 "Tuli öös " Mängufilm Režissöör
1971 "Inspiratsioon " Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
1971 "Romeo, Julia ja pimedus " Filmikroonika Režissöör
1970 "Nädalalõpp" Dokumentaalfilm Režissöör
1968 "Katused ja korstnad" Muusikafilm Režissöör Kurat
1968 "Kuula käsku" Dokumentaalfilm Režissöör
1968 "Pimedad aknad I seeria" Telemängufilm Konsultant
1967 "Vikerkaar" Muusikafilm Režissöör
1967 "Wartburg - 900" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1966 "Võlg" Telemängufilm Režissöör
1965 "Külmale maale" Telemängufilm Režissöör
1965 "Laul, ava tiivad!" Dokumentaalfilm Režissöör
1959 "Kutsumata külalised " Mängufilm Spioon

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm