Avaleht

Heiki Ernits

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Foonikunstnik
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Stsenarist
2016 "Karude tekkimine" Animafilm Kunstnik
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
3D tekstuur
2007 "Must lagi" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Värvikunstnik
2007 "Sügiseleegia" Animafilm Värvikunstnik
2007 "Tuled öös" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Foonikunstnik
2002 "Kontsert Porgandipirukale" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
2001 "Lepatriinude jõulud" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Foonikunstnik
2001 "Lepatriinude jõulud (reklaamrull)" Reklaamfilm Režissöör
2000 "Lotte reis Lõunamaale" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Värvikunstnik
1997 "Tom ja Fluffy" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
1995 "Tallinna legendid" Animafilm Režissöör
Stsenarist
1994 "Jaagup ja surm" Animafilm Režissöör
1991 "1+1+1" Animafilm Režissöör
1991 "Ärasõit" Animafilm Režissöör
Kunstnik
1990 "3 x 1" Animafilm Režissöör
1990 "Igaühele oma" Mängufilm
1989 "Sammas" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
1987 "Joonis- ja nukufilmi vaheline veepall Tallinnfilmis" Filmikroonika Režissöör
1987 "Ramsese vembud III" Animafilm
Muud liigitused
Režissöör
Stsenarist
Piltstsenaariumi joonistaja
1987 "Ramsese vembud IV" Animafilm
Muud liigitused
Režissöör
Stsenarist
1986 "Ramsese vembud II" Animafilm
Muud liigitused
Režissöör
Stsenarist
1985 "Joonis- ja Nukufilmi vaheline jalgpallimatš " Filmikroonika Režissöör
1985 "Ramsese vembud I" Animafilm
Muud liigitused
Režissöör
Stsenarist
1984 "Kalle ja Koll" Animafilm
Muud liigitused
Režissöör
1983 "Põrgu" Animafilm Kunstnik
1981 "1+1+1" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
1981 "Kohtamine" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm