Avaleht

Pääru Oja

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Hüvasti, NSVL (tootmises)" Mängufilm
2019 "Külaline" Tudengifilm Paul
2019 "Viimased (tootmises)" Mängufilm Rupi
2018 "Hölma all" Mängufilm Ott
2018 "Lõks" Teleseriaal Alex
2018 "Mihkel " Mängufilm Mihkel
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Tiidrik
2017 "Säde" Tudengifilm Tristan
2016 "Kuum jälg" Teleseriaal praktikant
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Siim
2015 "1944" Mängufilm Sanitar Elmar Säinas
2015 "Kivamees" Tudengifilm Kalev / Kivamees
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Evaristus
2013 "Kaardimaja" Tudengifilm Luukas
2013 "Kaastundeavaldus" Mängufilm Raul
2013 "Mai" Mängufilm Noormees
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Evaristus
2011 "Kalevipojad" Teleseriaal Heiko
2011 "Teine pirukarööv" Tudengifilm Kalle
2010 "Ei oska filmi teha" Tudengifilm Kristjan
2010 "Jope" Tudengifilm Jaan Penjam
2010 "Kes siis teab" Tudengifilm Poiss

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm