Avaleht

Meelis Kadastik

Meelis Kadastik on sündinud 12.mail 1967 Tallinnas. 1985 lõpetas Kohila Keskkooli, Tallinna Tehnikaülikoolis õppis aastatel 1988-1991. Aastast 1988 Eesti Televisiooni vanemoperaator.

(täiendamisel)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Kadunud aegade elustaja Fredy Tomps" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Gorillamajandus" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Sädemete jõed" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Südametunnistus mobiiltelefonis" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Kirjad Islandilt" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Operaator
2011 "Kosmos 68 - Legendid vol 1" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Mees metsast ja mere äärest. Skulptor Jüri Ojaver" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Kohtumisi pikal metsateel" Muud liigitused Operaator
2007 "Kommertslik hooldusraie" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm