Avaleht

Elisabet Tamm

Elisabet Tamm

Vt ka Elisabet Reinsalu
(21. aprillist 2012 Elisabet Reinsalu)

Näitleja Elisabet Tamm on sündinud 21. aprillil 1976. aastal Tallinnas. Ta lõpetas 1994 Tallinna Õismäe Humanitaargümnaasiumi, õppis Tallinna Pedagoogikaülikoolis kolm aastat meedia ja reklaami erialal. Aastal 2002 lõpetas ta Eesti Muusikaakadeemia Kõrgema Lavakunstikooli XX lennu (kursuse juhendaja Elmo Nüganen) ja töötab samast aastast näitlejana Tallinna Linnateatris.

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Kastis" Mängufilm Väike inimene
2010 "Cafe Energia" Tudengifilm
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Ottilie, Alfredi tütar
2003 "Barbarid" Animafilm (hääl)
2003 "Viimane öö" Tudengifilm Prostituut
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Rita, Eugeni tütar

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm