Avaleht

Peep Puks

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Ahto. Unistuste jaht" Dokumentaalfilm Toimetaja
2018 "Jagatud valgus " Dokumentaalfilm Toimetaja
2011 "Päikeselill" Dokumentaalfilm Toimetaja
2011 "Roots - sada aastat sõda ja muusikat" Dokumentaalfilm Konsultant
2009 "Rohukonna laul" Tudengifilm Juhendaja
2009 "Sõnumitooja" Tudengifilm Juhendaja
2009 "Teisel pool teed" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Toimetaja
2006 "Tiim" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2005 "Kutse" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2005 "Südame kutse. Inna Taarna" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Juhendaja
2002 "Ilo Pariisist" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
2000 "Vaba mees Priit Vesilind" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1999 "Eha fenomen" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1999 "Partituur neuroni genotüübile" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1997 "Mu elu on avatud raamat" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1996 "100 käijat" Filmikroonika Režissöör
1996 "Eesti Vabaõhumuuseum" Filmikroonika Režissöör
1996 "Epee turniir" Filmikroonika Režissöör
1996 "Filmiarhiiv" Filmikroonika Režissöör
1996 "Johannes Tõrs - Eesti Vabadusvõitluse Muuseum" Filmikroonika Režissöör
1996 "Kadetid" Filmikroonika Režissöör
1996 "Kartulilabor" Filmikroonika Režissöör
1996 "Klaverivabrik" Filmikroonika Režissöör
1996 "Maimess" Filmikroonika Režissöör
1996 "Õhtukontsert Raekoja platsil" Filmikroonika Režissöör
1996 "Osmussaar" Filmikroonika Režissöör
1996 "Statistika" Filmikroonika Režissöör
1996 "Suure-Jaani orkester" Filmikroonika Režissöör
1995 "Teel Euroopasse" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1993 "Emil" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm