Avaleht

Pille Arro

Vaata ka Pille-Maris Arro

Rekvisiitor Pille-Maris Arro on sündinud 1. aprillil 1936. aastal Tallinnas. Õppinud velskriks, ja tänu sellele ka filmitegemise juurde sattunud. (Arro: „Vanasti oli nii, et igal spordivõistlusel ja igal filmivõttel pidi olema kohapeal velsker. Mati Undi „Võlg” oli esimene, kus töötasin. See oli üks verine film, isegi minu jaoks. Aga kokkuvõttes tuli hästi välja.” ) Arro on nii velskri kui ka rekvisiitorina töötanud paljude oluliste Eesti ja Nõukogude filmide juures: „Inimesed sõdurisinelis”, „Viimne reliikvia”, „Don Juan Tallinnas”, „Aeg elada, aeg armastada”, „Hukkunud Alpinisti hotell”, „Ideaalmaastik”, „Karge meri” ja „Nipernaadi”.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1998 "Georgica " Mängufilm Rekvisiitor
1997 "Perekondlik sündmus" Tudengifilm Rekvisiitor
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Rekvisiitor
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Rekvisiitor
1990 "Igaühele oma" Mängufilm Rekvisiitor
1990 "See kadunud tee " Mängufilm Rekvisiitor
1988 "Varastatud kohtumine " Mängufilm Rekvisiitor
1987 "Metsluiged" Mängufilm Rekvisiitor
1987 "Pingul keel " Muusikafilm Rekvisiitor
1983 "Nipernaadi " Mängufilm Rekvisiitor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm