Avaleht

Karl Jürgens

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1978 "Naine kütab sauna " Mängufilm Raudsepp
1975 "Aeg maha!" Telemängufilm Direktor
1973 "Kaks rongi" Dokumentaalfilm Direktor
1971 "Lindpriid III osa" Telemängufilm Direktor
1970 "Kolme katku vahel" Telemängufilm Direktor
1969 "Gladiaator " Mängufilm Direktori asetäitja
1969 "Uksed" Muusikafilm Direktor
1967 "Keskpäevane praam " Mängufilm Direktori asetäitja
1964 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Mängufilm Direktori asetäitja
1963 "Roosa kübar" Tudengifilm Direktori asetäitja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm