Avaleht

Kalle Jürgens

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2001 "Ballada" Tudengifilm Operaatori assistent
1991 "Riigivanem I" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1990 "Anastus" Dokumentaalfilm Operaator
1990 "Erapood Kiisal " Filmikroonika Operaator
1990 "Katõ ilma veere pääl" Dokumentaalfilm Operaator
1990 "Rahvusvaheline puuskulptuuride võistlus Võrumaal I" Filmikroonika Operaator
1990 "Rahvusvaheline puuskulptuuride võistlus Võrumaal II" Filmikroonika Operaator
1990 "Tallinna Masinaehitustehas" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Operaatori assistent
1990 "Tallinna Rahvusvaheline Orelifestival" Filmikroonika Operaator
1990 "Vormsi päevad" Filmikroonika Operaator
1989 "Ükskord algab aega" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1988 "Hiina müüri ääres" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1987 "Külaskäik" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1987 "Meenutus" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Operaatori assistent
1986 "Gonorröa iseravimise ohtlikkus" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Operaatori assistent
1986 "Lõvide elust Eestis" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1985 "Kõik inimese heaks" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Operaatori assistent
1985 "Viiuliga" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1984 "Handicap" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1983 "Festival" Amatöörfilm Operaator
1983 "Film nr. 16" Amatöörfilm Operaator
1981 "Härra Vene maailm" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1981 "Nukitsamees " Mängufilm
Muusikafilm
Operaatori assistent
1981 "Teaduse ohver " Telemängufilm Operaatori assistent
1980 "Jõulud Vigalas " Mängufilm Operaatori assistent
1980 "Sentimentaalne tango" Amatöörfilm Operaator
1979 "Kaks ansamblit" Muusikafilm Operaatori assistent
1979 "Mees ja mänd" Telemängufilm Operaatori assistent
1979 "Tudengiloss" Muusikafilm Operaatori assistent
1978 "Elu ja aeg kivis, puus, metallis" Dokumentaalfilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm