Avaleht

Sigrid Saag

Sigrid Saag

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Autojuht
2013 "Mandariinid" Mängufilm Avalikud suhted
2012 "40+2 nädalat" Dokumentaalfilm Tootmisassistent
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Tootmisjuhi abi
2010 "Ache" Tudengifilm Produtsent
2010 "Cafe Energia" Tudengifilm Produtsent Lady
2010 "Selgus" Tudengifilm Tootmisassistent
2008 "Haaratus" Tudengifilm
2008 "Naasmine" Tudengifilm Valgustaja
2008 "Pimekohting" Tudengifilm Temake

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm