Avaleht

Kaisa Pitsi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kliimapagulased" Dokumentaalfilm Monteerija
2016 "Kolm juveeli" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Monteerija
2015 "Elizabethi mänguväljak" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Mängur" Dokumentaalfilm Monteerija
2011 "Hing" Tudengifilm Monteerija
2011 "Legend vägevast seebist" Tudengifilm Monteerija
2011 "Puhastus" Tudengifilm Monteerija
2010 "Helene elukool" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Helirežissöör platsil
2010 "Karosta lapsed" Tudengifilm Monteerija
2009 "Väike puust linn" Tudengifilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm