Avaleht

Eha Meier

Eha Meier

vaata ka Eha Rohtla

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Isake Dracula Eesti variant" Dokumentaalfilm Monteerija
1990 "Ainus pühapäev " Telemängufilm Monteerija assistent
1989 "Eesti merikotkas" Populaarteaduslik film Monteerija
1989 "Internatsionalismi lühikursus" Dokumentaalfilm Monteerija
1989 "Oraste peal" Dokumentaalfilm Monteerija
1988 "Näkimadalad III jagu " Telemängufilm Monteerija abi
Monteerija assistent
1988 "Näkimadalad IV jagu " Telemängufilm Monteerija
1987 "Elu ilma …" Dokumentaalfilm Monteerija
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm Monteerija abi
1987 "Näkimadalad II jagu " Telemängufilm Monteerija abi

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm