Avaleht

Riina Aare

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1999 "Hiiest 99" Dokumentaalfilm Režissöör
1998 "Eesti politsei" Muud liigitused Režissöör
1998 "Euroopale lähemale" Muud liigitused Režissöör
1998 "Põhjamaa metsade lapsed" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
1997 "Läänemaa teedel" Muud liigitused Režissöör
1996 "Kollektiivleping koolides ja lasteaedades" Muud liigitused Režissöör
1996 "Tallinn 1992-1996" Muud liigitused Režissöör
Stsenarist
1995 "Hotell Olümpia kroonika" Reklaamfilm Režissöör
1990 "Sügis " Mängufilm Teele

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm