Avaleht

Raimo Jõerand

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Peep Puksi lugu" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2018 "Ahto. Unistuste jaht" Dokumentaalfilm Stsenaariumi konsultant
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Režissöör
Stsenarist
2018 "Rodeo" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Off-line montaaž
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Raimo Jõerand
2009 "Pangarööv " Mängufilm Toimetaja
2006 "Sinimäed" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2004 "Võõras" Tudengifilm Produtsent
2003 "Kaksikelu" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Monteerija
2001 "Väliseesti" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
1999 "AA ravi" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
1999 "Juliet" Tudengifilm Helirežissöör
Monteerija
1998 "Armastuslugu/ Surma lugu" Tudengifilm Režissöör
1998 "Laul isale" Tudengifilm Režissöör
1998 "Mahtra 140" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
1998 "Osa" Tudengifilm Režissöör
1998 "Puu surm" Tudengifilm Režissöör
1998 "Rocki surm" Tudengifilm Režissöör
1997 "Kalamajad" Tudengifilm Režissöör
1997 "Õnn on lähedal" Tudengifilm Režissöör
1997 "Roim ÜRO-s" Tudengifilm Režissöör
1996 "Tingimustega Tallinnas" Tudengifilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm