Avaleht

Janis Jurkovskis

Värvimääraja, operaator Janis Jurkovskis on sündinud 17. veebruaril 1987. Aastail 2006 - 2010 tudeeris Balti Filmi ja Meediakoolis, B.A.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Bodom" Mängufilm Operaatori I assistent
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Operaator
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Operaatori II assistent
2014 "Risttuules" Mängufilm Valgustaja
2014 "Ta võttis pudeli, aga jättis tüdruku" Tudengifilm Operaator
2013 "Pahempidi" Tudengifilm Operaator
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Valgustaja
2012 "Bye" Tudengifilm Operaator
2012 "Codex Gigas " Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2012 "Marionett" Tudengifilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm