Avaleht

Marju Juhkum

Marju Juhkum

Töötas Tallinnfilmis monteerijana 1969–1994

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Mäed, mida polnud " Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Arvo Pärt - Isegi kui ma kõik kaotan" Dokumentaalfilm Monteerija assistent
2015 "Pimedad mänguhoos" Dokumentaalfilm Monteerija
2013 "Heino Eller. Quinta Essentia" Dokumentaalfilm Monteerija
2012 "Armud jäänud, armud tulnud" Dokumentaalfilm Monteerija
2011 "Aegumatu" Dokumentaalfilm Monteerija
2011 "Puhkus Siberis" Dokumentaalfilm Monteerija
2010 "Itelmeeni lood" Dokumentaalfilm Monteerija
2010 "Kodu-käija" Dokumentaalfilm Monteerija
2009 "Evald Okas " Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm