Avaleht

Mare Albri

Režissöör ja operaator Mare Albri on sündinud 25. mail 1972.aastal Tallinnas. Õppinud TLÜ Balti Filmi- ja Meediakoolis operaatori erialal.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2009 "Rohukonna laul" Tudengifilm Režissöör
Operaator
2007 "Öö" Tudengifilm Operaator
2005 "1+1# 2" Tudengifilm Operaator
2005 "Karula rahvuspark" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Mis värvi on armastus?" Tudengifilm Fotograaf
2005 "Rannaniitude laulud" Dokumentaalfilm Operaator
2004 "Sõjapealik" Dokumentaalfilm Operaator
2003 "Elamise ilust" Tudengifilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm