Avaleht

Rasmus Puksmann

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Eriefektid
2018 "Kas mõistab järeltulev sugu ..." Populaarteaduslik film
Dokumentaalfilm
Operaator
2018 "Meestest" Tudengifilm Režissööri I assistent
2018 "Omad" Mängufilm On-line montaaž
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Eriefektid
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Pürotehnik
2017 "Igatsused" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Litsid" Teleseriaal Operaator
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Valgustaja
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Valgustaja
2015 "Släkkerid EP01 - Rabarberikook" Tudengifilm Valgusmeister
Operaatori I assistent
2014 "Paradiis" Tudengifilm Operaator
2014 "Punane kaabu" Tudengifilm Operaator
Helirežissöör
2012 "Armud jäänud, armud tulnud" Dokumentaalfilm Operaator
Monteerija
2012 "Arvamus ja eelarvamus" Tudengifilm Operaator
2009 "Evald Okas " Dokumentaalfilm Operaator
Monteerija
2008 "Monument" Dokumentaalfilm Operaator
Monteerija
2006 "Islam Eestis" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm