Avaleht

Rasmus Puksmann

Operaator Rasmus Puksmann on sündinud 18. mail 1988. Lõpetas 2007 Tallinna Lasnamäe Üldgümnaasiumi ja käis seejärel Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemias operaatorite ja helioperaatorite koolitusel. On teinud nii dokumentaalfilme kui ka telesaateid ja -saatesarju.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Eriefektid
2018 "Kas mõistab järeltulev sugu ..." Dokumentaalfilm
Populaarteaduslik film
Operaator
2018 "Meestest" Tudengifilm Režissööri I assistent
2018 "Omad" Mängufilm On-line montaaž
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Eriefektid
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Pürotehnik
2017 "Igatsused" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Litsid" Teleseriaal Operaator
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Valgustaja
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm