Avaleht

Juta Kivimäe

Kunstiteadlane Juta Kivimäe on sündinud 10.detsembril 1952. Tartu Ülikooli ajaloo-keeleteaduskonna lõpetas 1976 ja Tallinna Pedagoogikaülikooli kultuuriteaduskonna magistratuuri akad.kraadiga Magister Artium 1998.

(täiendamisel)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2009 "Evald Okas " Dokumentaalfilm Stsenarist
2009 "Siima Škopi muinasjutuline maailm" Dokumentaalfilm Stsenarist
2008 "Monument" Dokumentaalfilm Stsenarist
2007 "Armsad idealistid Signe ja Arseni Mölder" Dokumentaalfilm Stsenarist
2007 "Inge Tederi maailm" Dokumentaalfilm Stsenarist
2002 "Pronksiaeg" Dokumentaalfilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm