Avaleht

Gerly Tinn

Gerly Tinn

Kostüümikunstnik, stilist ja moekunstnik Gerly Tinn on sündinud 25. veebruaril 1976. aastal Viljandis. Ta lõpetas 1994 Tallinna 20. Keskkooli ja 2001 Eesti Kunstiakadeemia moekunsti osakonna. 2011 omandas magistrikraadi Inglismaal (London College of Fashion, Costume Design for Performing Arts). Aastast 1998 töötanud stilistina, teinud koostööd ajakirjadega Stiil, Eesti Naine, Anne jpt ning fotograafidega, nagu Toomas Volkmann, Madis Palm, Herkki-Erich Merila, Mark Raidpere, Hele-Mai Alamaa, Tanel Veenre ja Kristjan Lepp, samuti teinud stilistitööd telesaadetele. Esinenud isikunäitusel („Must. Valges”, 2009 Rotermanni Galeriis). Teinud kostüümikujundusi filmidele ja telelavastustele („Rambikramp”, 2009; Osakond, „Nöbinina”, 2011, Eesti Televisioon; „Deemonid”, 2012, Kopli Kinokompanii).

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Su nädal kõlab tuttavalt" Tudengifilm Kostümeerija
2012 "Deemonid" Mängufilm Kostüümikunstnik Stilist
2011 "Nöbinina" Teleseriaal Kostüümikunstnik
2008 "Rambikramp" Mängufilm Kostüümikunstnik
2005 "Stiilipidu " Mängufilm
1999 "Kass kukub käppadele: Pauli laululaegas" Mängufilm
1998 "Koera surm" Tudengifilm Loomaarst

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm