Avaleht

Valter Jakovlev

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "1944" Mängufilm Helioperaatori assistent
2015 "Unditund" Dokumentaalfilm Helioperaator
2014 "Lusmägi INC." Dokumentaalfilm Helioperaator
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Helioperaator
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Helirežissöör
2013 "Kaardimaja" Tudengifilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2013 "Karikakramäng II: Foto" Mängufilm Helirežissöör platsil
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Helirežissöör
2013 "Mai" Mängufilm Sünkroontaustad
2013 "Mandariinid" Mängufilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm