Avaleht

Veikko Täär

Veikko Täär

Näitleja Veikko Täär on sündinud 7. septembril 1971. aastal. Ta lõpetas 1989. aastal Tartu 10. Keskkooli. Aastatel 1989–1991 õppis Tartu Ülikoolis füüsikat, 1994–1998 Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikoolis, mille XVIII lennu lõpetas näitlejana cum laude (kursuse juhendaja Priit Pedajas). Pärast lavakooli on ta mänginud Eesti Draamateatri, Vanemuise, Ugala ja muude teatrite lavastuses ning osalenud teatriprojektides, alates 1993. aastast mänginud filmides ja telesarjades.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Mehed" Mängufilm Veikko
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Bruno isa Mati
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Kaupo
2016 "Siberi võmm" Teleseriaal Viktor Korol
2015 "Keeris" Teleseriaal Kain Teebel
2012 "Codex Gigas " Tudengifilm Uurija/Vuntsidega mees
2012 "Juhe, kiip ja suitsev kaheraudne" Tudengifilm Hr. President
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Fotograaf
2010 "ENSV" Teleseriaal Kestutis
2010 "Kälimehed" Teleseriaal Poliitik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm