Avaleht

Reet Brandt

Reet Brandt

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Kunstnik
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Kunstniku assistent
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Dekoraator
2014 "Risttuules" Mängufilm Kunstnik
2012 "Muna" Mängufilm
Animafilm
Toitlustaja (kokk)
2012 "Päikeseratas" Tudengifilm Kunstniku assistent
2010 "Külm on" Tudengifilm Kunstnik
2009 "Kuni surm meid lahutab" Tudengifilm Kunstnik
2009 "Suurde avarusse" Tudengifilm Kunstnik
2009 "Thibaut" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm