Avaleht

Naftali Itkin

Naftali Itkin

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Eesti mustakirju karja aretus " Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Direktor
1987 "Ees on järgmine etendus" Dokumentaalfilm Direktor
1987 "Kuivade pahtelsegude kasutamine" Reklaamfilm
Muud liigitused
Direktor
1987 "Õhkmadratsid" Reklaamfilm
Muud liigitused
Direktor
1987 "Roolis on Zevaikin" Reklaamfilm
Muud liigitused
Direktor
1986 "Automagnetoolad "Grodno-208" ja "Zvezda-204"" Reklaamfilm
Muud liigitused
Direktor
1986 "Külakauplus" Dokumentaalfilm Direktor
1986 "Mehhaniseerimine ja automatiseerimine loomakasvatuses" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Direktor
1986 "Vaikelu lihaga ja lihata" Dokumentaalfilm Direktor
1985 "Avariide ennetamine põllumajandustranspordis" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm