Avaleht

Villem Indrikson

Villem Indrikson

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1995 "Cecile on surnud" Teleseriaal Režissöör
1993 "Saatana pisar " Mängufilm II režissöör
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Ohvitser Kallas
1989 "Regina " Mängufilm Martinson
1988 "Näkimadalad III jagu " Telemängufilm II režissöör Brusa Thomas
1988 "Näkimadalad IV jagu " Telemängufilm II režissöör Brusa Thomas
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm II režissöör
1987 "Näkimadalad II jagu " Telemängufilm II režissöör Brusa Thomas
1985 "Bande " Mängufilm
1973 "Rasked aastad" Telemängufilm vanglaametnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm