Avaleht

Tanel Jonas

Tanel Jonas

Näitleja Tanel Jonas on sündinud 31. mail 1980. aastal Tartus. Ta lõpetas 1998 Miina Härma Gümnaasiumi ja 2004 Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia Lavakunstikooli XXI lennu (kursuse juhendaja Ingo Normet). Alates 2004. aastast on ta Vanemuise teatri näitleja.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Lebedevi kutsar
2017 "Lotte lood" Teleseriaal portfelliga jänes
2015 "Karikakrapäev" Dokumentaalfilm Diktor
2015 "Keeris" Teleseriaal Jakob Renno
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Laagriülem
2012 "Deemonid" Mängufilm Kaarel
2008 "Taarka " Mängufilm Rüa Piitre
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm