Avaleht

Peeter Oja

Peeter Oja

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Lõks" Teleseriaal Rudolf Leevike
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Raamatupidaja Hirsch
2012 "Deemonid" Mängufilm Miku
2010 "Kälimehed" Teleseriaal Raivo
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Buldooser
2008 "Kaasasündinud kohustused" Animafilm Mees
2008 "Taarka " Mängufilm Taarka isa
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Adalbert (hääl)
2005 "Frank ja Wendy " Animafilm Jutustaja (hääl)
2005 "Green Power" Animafilm Jutustaja (hääl)

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm