Avaleht

Inga Salurand

Inga Salurand

Lõpetas 2006. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli 22. lennu. Töötas aastatel 2006–2014 näitlejana Teater NO99-s. Ta on mänginud filmides "Taarka" ja "Punane elavhõbe" ning teleseriaalides "Helena", "Ohtlik lend" ja "Tuulepealne maa".

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Teleseriaal Kelli
2018 "Portugal " Mängufilm Julia
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Ly
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Kirsika Lehtonen
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Katariina Abramova
2011 "Legend vägevast seebist" Tudengifilm Hari
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Marju
2008 "Taarka " Mängufilm Noor Taarka
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Silvia
2006 "Helena" Teleseriaal Triin, Rauli õde

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm