Avaleht

Jan-Erik Nõgisto

Režissöör Jan-Erik Nõgisto on sündinud 27. märtsil 1982. aastal. Õppinud Tallinna Muusikakeskkoolis klaverit ja löökpille ning Tallinna Pedagoogikaülikoolis telerežiid. Töötanud televisioonis. Kahe mängufilmi – „Karikakramäng II. Foto“ ja „Suits“ – ning paljude reklaamide ja  muusikavideote režissöör.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Teleseriaal Režissöör
2013 "Karikakramäng II: Foto" Mängufilm Režissöör
Monteerija
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Konsultant
2012 "Saare võimalikkusest" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2011 "Uus Maailm" Dokumentaalfilm Monteerija assistent
2009 "Revolutsioon, mida ei tulnud" Dokumentaalfilm Tehnik
2009 "Suits" Mängufilm Režissöör
Monteerija
2009 "Tõuteadur" Tudengifilm Helirežissöör
2008 "Radikaal" Dokumentaalfilm Monteerija
2008 "Saladused" Teleseriaal Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm