Avaleht

Renita Illust

Renita Illust

vaata ka Renita Lintrop

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1981 "Hekto" Dokumentaalfilm Monteerija
1980 "24 tunni reportaaž" Dokumentaalfilm Monteerija
1979 "Kaks ansamblit" Muusikafilm Monteerija
1979 "Kontsert prantsuse muusikast" Muusikafilm Monteerija
1979 "Lühikontsert" Muusikafilm Monteerija
1979 "Mees ja mänd" Telemängufilm Monteerija
1978 "Stereo" Telemängufilm Monteerija
1978 "Tallinna mosaiik" Populaarteaduslik film Monteerija
1977 "Eesti Tele-raadio" Dokumentaalfilm Monteerija
1977 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Muud liigitused
Telemängufilm
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm