Avaleht

Kristel Leesmend

Kristel Leesmend

Näitleja Kristel Leesmend on sündinud 30. augustil 1968 Tallinnas. 1992 lõpetas ta Eesti Muusikaakadeemia Kõrgema Lavakunstikooli, sellest ajast alates vabakutseline näitleja. Töötanud rollilepingutega Eesti Draamateatris, Von Krahli Teatris, teatris Vanemuine, Viljandi Draamateatris Ugala, Rakvere Teatris, erinevates teatriprojektides, televisioonis, raadioteatris, filmiepisoodides, lavastanud moeetendusi. 2003. aastast on Leesmend Allfilm Estonian Casting Agency direktor/mänedžer, alates 2006 Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia Lavakunstikooli magistrant.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Külli
2012 "Üksik saar" Mängufilm Haige naine
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Ilse
2008 "Doktor Kloun" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2006 "Ruudi " Mängufilm Haiglaõde
2003 "Fender Bender" Mängufilm Näitlejate valija
2003 "Kingapuu" Tudengifilm Näitlejate valija
2003 "Lovesick" Mängufilm Näitlejate valija
1998 "Kired" Teleseriaal
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Eliisabet

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm