Avaleht

Katariina Lauk

Katariina Lauk

vaata ka Katariina Unt

Teatri- ja filminäitleja Katariina Lauk (olnud ka Sammul 1993-95 ja Lauk-Tamm 1997-2003) on sündinud 6. detsembril 1971. aastal. Ta lõpetas 1990. aastal Pärnu 6. Keskkooli ja 1994. aastal Eesti Muusikaakadeemia Kõrgema Lavakunstikooli XVI lennu (juhendaja Ingo Normet). Aastatel 1994–2001 töötas ta Tallinna Linnateatris, seejärel oli vabakutseline näitleja. Alates 2007. aastast töötab näitlejana VAT Teatris.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Hildegard Vilt
2010 "Vahetus" Mängufilm
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilm Toivo naine
2008 "Ants Eskola: Olla või mitte olla" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2008 "Silla alla" Tudengifilm Aili
2007 "Sügisball " Mängufilm Naine kirjanduskonverentsilt
2006 "Ruudi " Mängufilm Karmen
2005 "Generatsioon" Animafilm
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Liina Alter/Tiina
2003 "Somnambuul" Mängufilm Eetla

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm