Avaleht

Margus Terasmees

Margus Terasmees

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv" Mängufilm Eriefektid
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Kaskadöör
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Kaskadöör
2016 "Bodom" Mängufilm Kaskadöör
2012 "Rat King " Mängufilm Eriefektid
2012 "Üksik saar" Mängufilm Kaskadöör
2011 "Rotilõks " Mängufilm Kaskadöör
2009 "Vasha " Mängufilm Kaskadöör
2001 "Head käed" Mängufilm Kaskadöör
1987 "Tants aurukatla ümber I jagu" Telemängufilm Jaanus Aniluik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm