Avaleht

Hannes Kaljujärv

Hannes Kaljujärv

Näitleja Hannes Kaljujärv on sündinud 4. jaanuaril 1957. aastal Tartus. Ta lõpetas 1975. aastal Tartu 8. keskkooli ja 1979. aastal Tartu ülikooli kehakultuuriteaduskonna. 1979. aastal lõpetas Vanemuise teatris ka Evald Hermaküla stuudio ja on samast aastast Vanemuise teatri draamanäitleja.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Aksel (hääl)
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Toits
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Aivar
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Hüljes Leo (hääl)
Lumelõvi Hannes (hääl)
2011 "Nöbinina" Teleseriaal topisemees Heino
2009 "Pangarööv " Mängufilm Madis
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilm Baari külastaja
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Linnakodanik
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Paul Saller/Peremees
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Kalev

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm