Avaleht

Mart Must

vaata ka Mart-Juhan Must

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Hitler & Stalin 1939" Dokumentaalfilm Direktor
1988 "Näkimadalad III jagu " Telemängufilm Kunstnik
1988 "Näkimadalad IV jagu " Telemängufilm Kunstnik
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm Kunstnik
1987 "Näkimadalad II jagu " Telemängufilm Kunstnik
1983 "Maa kivid" Populaarteaduslik film Kunstnik
1978 "Naine kütab sauna " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1976 "Aeg elada, aeg armastada " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1976 "Suvi " Mängufilm Dekoraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm