Avaleht

Marta Laan

Marta Laan

Näitleja Marta Laan on sündinud 20. mail 1985. aastal Tallinnas. Tema lapsepõlv möödus Tartus, kus ema töötas kunstikoolis maaliõpetajana. Gümnaasiumi lõpetas Sauel, õppides ühe aasta vahetusõpilasena Saksamaal. 2010. aastal lõpetas Laan Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXIV lennu (kursusejuhendaja Hendrik Toompere). Sama aasta sügisest on ta Eesti Draamateatri näitleja.

Loe edasi

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Keeris" Teleseriaal Juuli Lumi
2015 "Takso" Teleseriaal Klient Kristel
2013 "Parim enne" Teleseriaal Anne
2012 "Elu keset linna" Teleseriaal Betti
2012 "Üksikjuhtum" Tudengifilm Hanna
2011 "Puhastus" Tudengifilm Inga
2010 "ENSV" Teleseriaal Anneli
2008 "Mehele parim" Tudengifilm Inimene pargis
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Rassi pinginaaber
2003 "Kodu keset linna" Teleseriaal Betti

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm