Avaleht

Ene Järvis

Ene Järvis

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Blond proua
2017 "Nukumaja" Teleseriaal Arhiivitöötaja
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Ajaloo õpetaja
2016 "Mäel" Tudengifilm Malle
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Dr. Alttoa
2015 "Krista lood" Teleseriaal
2015 "Takso" Teleseriaal Ärimees Eero
2013 "Kertu" Mängufilm Günekoloog
2012 "Aeg ei peatu" Tudengifilm Malle
2012 "Deemonid" Mängufilm Reeda

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm