Avaleht

Kalju Haan

Kalju Haan

Teatriloolane Kalju Haan sündis 27.augustil 1937. Ta on lõpetanud Tartu Riikliku Ülikooli 1962 eesti filoloogia erialal ja Tallinna Pedagoogikaülikooli 1996 M.A.(Andmed täiendamisel)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Ants Eskola: Olla või mitte olla" Dokumentaalfilm Toimetaja
Konsultant
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Konsultant
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Konsultant
1977 "Karikakramäng: Promenaad " Mängufilm Toimetaja
1977 "Karikakramäng: Salakütt " Mängufilm Toimetaja
1977 "Karikakramäng: Tätoveering " Mängufilm Toimetaja
1976 "Suvi " Mängufilm Toimetaja
1976 "Suvi" Reklaamfilm Toimetaja
1975 "Indrek " Mängufilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm