Avaleht

Kert Grünberg

Režissöör, stsenarist Kert Grünberg sündis 2.septembril 1965 Tallinnas, lõpetanud 1982 Tallinna 7.keskkooli. Õppinud 1999-2003 Concordia Rahvusvahelises Ülikoolis elektroonilise meedia erialal ja 2004-2005 Rahvusvahelise Ülikooli Concordia Audentes audiovisuaalse meedia erialal.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2005 "Ma olen ju naine" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2004 "Võõras" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2003 "Üleujutus" Amatöörfilm Operaator
2003 "Uputus" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2002 "Meie lemmikud" Tudengifilm Produtsent
Stsenarist
2002 "Samsara" Tudengifilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm