Avaleht

Romet Pott

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2010 "Tsirkusetuur" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2009 "Kuni surm meid lahutab" Tudengifilm Helirežissöör
2008 "Kontrolör" Mängufilm Helirežissöör
2008 "Lotmani maailm" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2006 "Casting" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2006 "Täkutallinn" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2006 "Väike lühinägelik boamadu" Animafilm Helirežissöör
Helikujundaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm