Avaleht

Karin Reinberg-Shestakov

Karin Reinberg-Shestakov

Vt ka Karin Reinberg

Produtsent Karin Reinberg-Šestakov on sündinud 18. jaanuaril 1967. aastal. Ta õppis 1993–1997 Eesti Humanitaarinstituudis kultuuriteooriat ja ajalugu ning kõrvalerialana näitlejatööd, aastatel 1995–1996 Tallinna Pedagoogikaülikoolis marketingi ja reklaamiteooriat. Filmitootmisfirma Revolver Film OÜ juhatuse liige.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Sokurovi hääl" Dokumentaalfilm Produtsent
2008 "Kontrolör" Mängufilm Produtsent
2007 "Tallinn-Tartu" Dokumentaalfilm Produtsent
2006 "Eesti ehitab" Dokumentaalfilm Produtsent
2006 "Soome tööle" Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm