Avaleht

Saara Kadak

Saara Kadak

Näitleja Saara Kadak on sündinud 20. septembril 1990. aastal Tallinnas. Ta lõpetas 2013. aastal Viljandi Kultuuriakadeemia näitleja erialal ja on samast aastast  Rakvere Teatri näitleja.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Ingrid
2016 "Siberi võmm" Teleseriaal Arabella KOtkas
2015 "Restart" Teleseriaal Eva
2015 "Vabad mehed" Teleseriaal Dea
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Bianka
2014 "Nullpunkt" Teleseriaal Bianka
2014 "Viimane võmm" Teleseriaal Arabella
2013 "Mai" Mängufilm Mai
2013 "Nähka tuleb külla" Teleseriaal Mirjam
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal Liisa

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm