Avaleht

Paul Aguraiuja

Produtsent Paul Aguraiuja on sündinud 24. juulil 1980. aastal Tallinnas. Ta lõpetas 1998 Kadrioru Keskkooli ja asus õppima Tallinna Pedagoogikaülikooli (praegune Tallinna Ülikool) kunstiosakonda, seejärel 2000–2003 õppis sama kooli filmi ja video osakonnas audiovisuaalteose operaatori erialal. 2003–2004 jätkas õpinguid Concordia Rahvusvahelises Ülikoolis reklaami ja meedia erialal ning 2012–2013 õppis Tallinna Ülikoolis filmitootmist, milles tal on ka bakalaureusekraad. Magistrikraad ärijuhtimises Henley Business School’ist. Paul Aguraiuja on töötanud 2001–2003 Pimedate Ööde Filmifestivali infojuhina, 2002–2005 produtsendina produktsioonifirmas Eetriüksus OÜ (Ruut) ja 2005–2010 produktsioonifirmas Vedel Kaader OÜ. Aastatel 2010–2015 oli ta teatri NO99 peaprodutsent ja 2015–2017 NO99 tegevjuht. Just tema juhtimisel kasvas NO99 välismaine tegevusmaht ja ...

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Teleseriaal Produtsent
2012 "Amneesia rööbastel" Tudengifilm Produtsent
2012 "Deemonid" Mängufilm Tootmisassistent
2012 "Elu libedal jääl" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
Värvimääraja
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Tegevprodutsent
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Direktor
2008 "Võõras " Mängufilm Platsi administraator
2006 "Vägev võlur" Mängufilm Produtsendi assistent
2003 "Iseseisvuspäev" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Kaasprodutsent
Operaator
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Produtsendi assistent Kindrali adjutant

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm