Avaleht

Ott Aardam

Ott Aardam

Näitleja Ott Aardam on sündinud 1. juulil 1980. aastal Orissaares. Ta on õppinud Orissaare Gümnaasiumis ja Saaremaa Ühisgümnaasiumis, mille lõpetas 1998. aastal. Aastatel 1998–2002 õppis Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikoolis, mille XX lennu (juhendaja Elmo Nüganen) lõpetas 2002. aastal. Töötas aastatel 2002–2008 Ugala teatris. Aprillist 2014 Ugala teatri loominguline juht.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Mees
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Herko
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Hannes Haljandi
2013 "Olga" Mängufilm
Tudengifilm
Klient
2013 "Sireenid" Tudengifilm Alexander
2012 "Viimane trubaduur" Tudengifilm Samuel
2011 "Haiguste ravi" Mängufilm
2007 "Kinnunen " Mängufilm Taksojuht I
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Kohlapuu

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm