Avaleht

Ivo Uukkivi

Ivo Uukkivi

Näitleja Ivo Uukkivi on sündinud 11. oktoobril 1965. aastal Tallinnas. Ta lõpetas 1980. aastal Tallinna 2. Keskkoolis põhikooli ja 1984. aastal Tallinna Polütehnikumi. 1992. aastal lõpetas ta Tallinna Riikliku Konservatooriumi lavakunstikateedri XV lennu (juhendaja Kalju Komissarov), samast aastast töötab Eesti Draamateatris näitlejana. Peale teatritöö on Uukkivi mänginud ka filmides, telelavastustes, -seriaalides ja kuuldemängudes ning esinenud maalinäitustega. Ta on olnud punkansambli Velikije Luki laulja hüüdnimega Munk.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm (Hääl)
2018 "Mihkel " Mängufilm
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Lembit
2016 "Mäel" Tudengifilm Georgi
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Andres
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Uurija
2016 "Ridade vahelt lugedes" Tudengifilm Aleksander
2015 "1944" Mängufilm Rudolf Kask
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Erik
2015 "MTA (Maksu- ja Tolliamet)" Tudengifilm Maksuameti eriüksuse boss

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm