Avaleht

Luule Komissarov

Luule Komissarov

vaata ka Luule Laanet, Luule Paljasmaa

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Ämmasoo Elgi
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Konduktoritädi Tiiu
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal Madame Lülli
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Linlane
1994 "Tulivesi " Mängufilm Piiritusekuninganna
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Laine Rosenkampf-Jägerfreund
1990 "Ainus pühapäev " Telemängufilm Pulmakleidi tellija
1990 "Miss Marpleʹi lood " Teleseriaal
1990 "See kadunud tee " Mängufilm Marta
1987 "Metsluiged" Mängufilm Nõid

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm